O nouă victorie categorică pentru juniorii III!

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au obținut încă o victorie categorică în sezonul regulat, scor 45-25 în fața Poitaissei Turda, după ce în etapa precedentă au învins în deplasare pe Academic Cluj-Napoca cu 46-12.

Prima repriză a fost echilibrată, cele două echipe intrând pe rând în avantaj. Echilibrul s-a rupt în minutul 14, când de la scorul de 9-8 în favoarea ospeților Academia de Handbal Minaur a marcat în doar șase minute nu mai puțin de nouă goluri, ducând scorul la 17-10. La pauză, juniorii noștri au intrat la cabine cu șapte goluri în avantaj, scor 21-14.

Avantajul obținut la pauză nu a mai putut fi recuperat de echipa din Turda, chiar mai mult, acea diferență de șapte goluri s-a mărit o dată cu trecerea timpului, pentru ca la finalul partidei aceasta să fie de 20 de goluri, scor 45-25.

Cu această victorie, echipa noastră trece pe primul loc, având trei puncte în avantaj față de a doua clasată și un meci mai puțin disputat. În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipei CS Extrem.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac