Meciuri în deplasare pentru juniorii noștri. Un meci se joacă în Baia Mare

După o pauză de o săptămână în care s-a făcut loc pentru acțiunile loturilor naționale, Campionatele Naționale de Juniori revin cu o nouă etapă în acest sfârșit de săptămână. Juniorii noștri au programate patru meciuri, toate în deplasare. Un meci, cel al juniorilor III, se va disputa în Baia Mare, juniorii noștri urmând să întâlnească echipa Clubului Sportiv Școlar Nr. 2.

Primii vor juca juniorii I, în deplasare la formația secundă a Universității Cluj, într-o partidă contând pentru prima etapă a returului Diviziei A de seniori. În tur, CS Minaur II a obținut o victorie categorică pe teren propriu, scor 53-32. În clasament, cele două echipe sunt vecine, CS Minaur II ocupă locul șase cu 6 puncte, în timp ce U Cluj II ocupă locul șapte cu 3 puncte acumulate în șapte meciuri.

Sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, juniorii II vor juca la Bistrița împotriva echipei Liceului cu Program Sportiv din localitate. Campionatul de juniori II se află încă la început, cu doar trei etape disputate până acum. Academia de Handbal Minaur ocupă locul trei (2 meciuri) cu șase puncte, primele două poziții fiind ocupate de Liceul Liviu Rebreanu Turda (10 puncte – 2 meciuri), respectiv LPS Tg. Mureș (8 puncte – 3 meciuri). Adversara noastră de sâmbătă, LPS Bistrita, ocupă ultimul loc, cu doar două puncte în tot atâtea meciuri.

Juniorii I vor juca și duminică, de data aceasta în Campionatul Național de Juniori I, în deplasare la Dinamyc Zalău. După 5 etape disputate, cele două echipe se află la poluri total opuse. Cu 12 puncte acumulate în cinci meciuri, CSS2 Baia Mare ocupă prima poziție în clasament, în timp ce Dinamyc Zalău se află pe ultimul loc, cu doar trei puncte în tot atâtea jocuri.

Tot duminică vor juca și juniorii III, într-o partidă considerată în deplasare, împotriva Clubului Sportiv Școlar Nr. 2. Partida va începe de la ora 11.00 și se va disputa în Sala Sporturilor “Lascăr Pană”. După cinci meciuri disputate, Academia de Handbal Minaur ocupă locul secund (26 puncte), în timp ce CSS2 Baia Mare se află pe penultimul loc, cu -2.5 puncte.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac