Meciuri echilibrate în acest sfârșit de săptămână

Săptămâna 4-10 martie programează trei jocuri pentru grupele de juniori ale Academiei de Handbal Minaur.

După ce în etapa precedentă au remizat pe terenul Odorheiului (scor 33-33), juniorii I vor întâlni duminică 10 martie (ora 11:00) pe teren propriu formația LPS Cluj. Se anunță un duel echilibrat, având în vedere faptul că cele două echipe sunt vecine de clasament, LPS Cluj având un singur punct în plus față (4) de CSS2 Baia Mare (3).

Tot pe teren propriu vor juca și juniorii II (sâmbătă 9 martie, ora 11:30), împotriva echipei CSS Dinamo Brașov. După trei etape disputate, Academia de Handbal Minaur ocupă prima poziție cu maxim de puncte (6 + 2 bonus pentru respectarea cerințelor de vârstă și talie), în timp ce CSS Dinamo Brașov ocupă ultima poziție a podiumului, cu 6 puncte (din care 2 sunt bonus pentru respectarea cerințelor de vârstă și talie).

Cel mai echilibrat joc îl vor disputa juniorii III, aceștia urmând să joace în deplasare la Liceul Liviu Rebreanu Turda, formație cu care echipa noastră se află pe prima poziție a clasamentului, la egalitate de puncte (8). Partida se va disputa sâmbătă 9 martie începând cu ora 15:00. Până în acest moment, Academia de Handbal Minaur are cel mai bun atac (129 goluri marcate) și cea mai bună apărare (64 goluri primite) din Grupa Valoare 4.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac