Meci câștigat de echipă

Academia de Handbal Minaur a câștigat și a doua partidă din returul seriei F, 35-26 cu LPS Tg. Mureș, după ce ieri trecuse de CS Extrem cu 39 la 20. Partida de astăzi nu a fost la fel de ușoară precum arată scorul, deoarece la pauză echipa din Târgu Mureș avea un gol în avantaj, scor 13-14.

Prima repriză a fost foarte echilibrată, cele două echipe venind pe rând în avantaj, chiar de patru goluri, la 5-9 în minutul 15, după patru goluri consecutive marcate de oaspeți. Juniorii noștri au refăcut rapid diferența minimă, iar cu 3 goluri marcate consecutiv scorul a devenit 8 la 9. Acesta a fost avantajul avut de oaspeți și la pauză, când au condus cu 13-14.

Bogdan Paul in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur si LPS Tg Mures din cadrul Campionatului National de Juniori I, disputat in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Vasile Alecsandri din Baia Mare, sambata 6 martie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Repriza secundă începe cu un gol marcat de LPS Târgu Mureș, după care Bogdan Paul, intrat pe teren la pauză a marcat patru goluri, a obținut două aruncări de la șapte metri și o eliminare la adversar în doar patru minute, această performanță fiind fracționată de un gol al adversarilor. Scorul a devenit 17-16 în favoarea noastră, iar această diferență s-a păstrat până în minutul 44, când am dus scorul de la 22-20 la 26-20, iar soarta meciului a fost decisă. Până la final, am mai adăugat trei goluri în avantaj, iar partida s-a încheiat cu 35 la 26 în favoarea Academiei de Handbal Minaur.

Ziua de mâine, ultima a acestei serii este foarte importantă în stabilirea clasamentului final, dar și în stabilirea punctelor cu care vor merge primele trei clasate în grupele valoare. Așadar, LPS Târgu Mureș și CS Extrem vor juca de la ora 10.00, iar Academia de Handbal Minaur și AHC Potaissa Turda se vor întâlni de la ora 12.40.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac