Meci bun pe terenul celei de-a doua clasate !

Academia de Handbal Minaur a pierdut la Oradea, scor 20-24, însă după un meci bun realizat de echipa noastră, mai ales pe faza de apărare, având în vedere că ne-a fost gazdă a doua clasată din Divizia A.

Prima repriză a fost foarte săracă în goluri pentru un meci de handbal, marcându-se în total doar 18 goluri (scor 9-9). De remarcat a fost faptul că echipa noastră a revenit de la 5-8 pentru gazde (min. 21) la 9-8 cu două minute înainte de finalul reprizei. La pauză, cele două echipe au intrat la egalitate la cabine, scor 9-9.

Cele două echipe au marcat mai mult în repriza secundă, însă niciuna nu a reușit să se desprindă la mai mult de două goluri până în minutul 49, când Oradea a condus cu 22-16. Academia de Handbal Minaur s-a apropiat la numai două goluri (scor 22-20), însă prea târziu deoarece era deja minutul 58. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 24-20.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Niculai, Andrei Balint – Viorel Boșca (10 goluri), Pandeluț Pomian (5), Eric Bărbuș (2), Alexandru Lenghel (2), Adrian Dedea (1), Sergiu Makaria, Mihai Dobra, Denis Mițicuș, Rareș Cozma, Lucian Criste, Tudor Boer. Antrenori: Florin Mironescu și Silviu Surducan.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca pe teren propriu cu CNE Sighișoara.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac