Mâine întâlnim Universitatea Cluj într-un meci amical

Mâine, cu începere de la ora 16:30, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe Universitatea Cluj, în a doua partidă de verificare înainte de startul returului din Divizia A.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, o dată la Baia Mare, respectiv o dată la Cluj. Pe teren propriu, Academia de Handbal Minaur s-a impus într-un turneu de pregătire înainte de startul Diviziei A, scor 32-31, pentru ca Universitatea să se impună în campionat la Cluj, scor 30-28.

În primul meci amical din acest an, disputat sâmbătă, Academia de Handbal Minaur a pierdut împotriva echipei CS Marta, scor 29-30, după ce la pauză oaspeții au avut un avantaj de patru goluri, scor 12-16. În acest joc, pentru Academia de Handbal Minaur nu au putut evolua Călin Căbuț și Eric Bărbuș (bolnavi), respectiv Robert Nagy și Bogdan Stoean (convocați la naționala de tineret).

În clasamentul Diviziei A, Academia de Handbal Minaur se află pe poziția a patra, cu 22 de puncte acumulate în 12 partide, în timp ce Universitatea Cluj ocupă locul șase, cu 21 de puncte.

Divizia A se va relua pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac