Luna ianuarie, încărcată pentru sportivii AH Minaur

În această săptămână, sportivii Academiei de Handbal Minaur și-au reluat antrenamentele după vacanța de sărbători și urmează un program de reacomodare la efort. Până la reluarea competițiilor oficiale, luna ianuarie se anunță încărcată pentru sportivii noștri.

Juniorii I au început de ieri pregătirile cu un cantonament de pregătire fizică la Izvoare până pe data de 13 ianuarie. Pe 18 și 19 ianuarie, sportivii atrenați de Iuliu Varady și Florin Mironescu vor disputa două meciuri amicale împotriva echipei CSU Suceava. În perioada 23-26 ianuarie, aceștia vor participa la un turneu în Cehia. Primul meci oficial din noul an va fi pe 8 februarie, când vor începe grupele “Valoare”.

Juniorii II au efectuat astăzi vizita medicală, urmând ca în această săptămână să efectueze câte două antrenamente pe zi. Juniorii II au programate luna aceasta două turnee amicale. Primul va fi în Baia Mare pe 18 și 19 ianuarie, urmând ca în perioada 23-26 ianuarie să participe împreună cu juniorii I la un turneu în Cehia. Primul meci oficial din noul an va fi pe 9 februarie, când vor începe grupele “Valoare”.

Juniorii III se află în această săptămână într-un semi-cantonament pe plan local, cu câte două antrenamente zilnice, iar joi vor efectua vizita medicală. Încă nu au fost stabilite meciuri amicale. Primul meci oficial din noul an va fi pe 15 februarie, când vor începe grupele “Valoare”.

La fel ca și juniorii II și III, juniorii IV se vor pregăti în această săptămână pe plan local, urmând ca pe 18 și 19 ianuarie să participe la un trurneu în Trebisov (Slovacia). Pentru juniorii IV, meciurile oficiale vor începe în prima parte a lunii februarie cu faza pe localitate.

Grupa de minihandbal a început și ea antrenamentele, urmând ca fazele pe euro-regiune să se dispute până la finalul lunii aprilie.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac