Locul patru pe țară la Juniori III și un jucător în echipa Turneului Final

În perioada 22-26 mai, la Buzău s-a desfășurat Turneul Final la nivel de juniori III. Academia de Handbal Minaur, antrenată de Claudiu Clonovszki s-a clasat pe poziția a patra după ce a pierdut finala mică a competiției, scor 36-41 în fața echipei CSM Bacău. La nivel individual, Vlad Pop a fost nominalizat cea mai bună extremă dreapta a competiției.

În faza grupelor, Academia de Handbal Minaur a terminat pe poziția secundă în grupa B, în urma celor două victorii obținute în fața echipelor Unirea Sânnicolau Mare (65-38) și Liceul Liviu Rebreanu Turda (33-31). Clasamentul grupei: 1. CSU Suceava (9 puncte), 2. Academia de Handbal Minaur (7p), 3. Liceul Liviu Rebreanu Turda (5p), 4. Unirea Sânnicolau Mare (3p).

În semifinale, juniorii noștri au fost învinși de CSM București cu scorul de 33-25, fapt ce ne-a dus în finala mică, pierdută cu 36-41 în fața echipei CSM Bacău.

Noua campioană națională este CSU Suceava, în timp ce podiumul este completat de CSM București și CSM Bacău. Academia de Handbal Minaur a ocupat locul patru, în timp ce partea a doua a clasamentului final este completată de Liceul Liviu Rebreanu (locul 5), CSO Mizil (6), ACS Transilvania Brașov (7) și Unirea Sânnicolau Mare (8).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac