Juniorii IV s-au oprit în grupe la turneul final. Urmează jocurile de clasament

Juniorii IV ai Academiei de Handbal Minaur au fost eliminați de la turneul final încă din faza grupelor, după ce au câștigat o singură partidă, cu 25-24 în fața celor de la Torok Râmnicu Vâlcea. În celelalte întâlniri, juniorii IV au fost învinși de CSU Suceava (20-28) și CSM București (36-17).

În prima partidă, juniorii au fost învinși de CSU Suceava cu 28-20 într-o partidă în care sucevenii s-au aflat în permanență în avantaj. La pauză, CSU Suceava a avut un avantaj de patru goluri, scor 12-8.

În al doilea joc, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 24-23 la finalul unei partide foarte echilibrate, cele două echipe aflându-se la egalitate o bună parte din joc. La pauză, Academia de Handbal Minaur a avut tot un gol în avantaj, scor 12-11.

În ultimul meci, Academia de Handbal Minaur a pierdut categoric în fața celor de la CSM București, scor 36-17. La pauză, echipa din capitală a condus cu 18-13.

În continuare, Academia de Handbal Minaur va rămâne la Sfântu Gheorghe, urmând ca în această după-amiază să înceapă meciurile pentru stabilirea clasamentului. Clubul nostru va juca pentru locurile 9-16.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac