Juniorii IV s-au calificat la turneul semifinal. Juniorii II și III, victorii importante pe teren propriu

Juniorii Academiei de Handbal Minaur au avut parte de o săptămână ceva mai aglomerată, încheiată în cele din urmă cu rezultate bune. Performanța săptămânii a fost realizată de juniorii IV, care au câștigat toate cele patru meciuri de la faza pe euro-regiune și se califică astfel la faza semifinală a Campionatului Național de juniori IV.

În faza grupelor, juniorii antrenați de Cristian Maroșan și Silviu Surducan, au trecut cu 34-23 de Alpha Oradea și cu 32-10 de Dynamic Zalău. Duminică, în meciurile pentru stabilirea clasamentului final, Academia de Handbal Minaur a trecut pe rând de AHC Potaissa Turda în semifinală, respectiv de CSS2 Baia Mare în finală. Turneul semifinal este programat pentru începutul lunii mai.

De victorii am avut parte și la nivel de juniori II și III, ambele grupe reușind să învingă pe teren propriu echipe din Brașov, Avatar (28-22), respectiv ACS Transilvania (38-29).

Cu trei meciuri în patru zile, juniorii I au obținut o singură victorie, la juniori, 53-41 pe terenul echipei LPS Banatul Timișoara. Aceștia au pierdut meciurile de vineri, 29-45 la SCM Poli Timișoara (CN Juniori I), respectiv sâmbătă, 39-26 la Sporting Ghimbav (Divizia A)

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac