Juniorii IV au ratat calificarea la Turneul Final

Joi și vineri, Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a găzduit Turneul Semifinal din cadrul Campionatului Național de juniori IV, unde Acadeamia de Handbal Minaur a fost repartizată în grupă cu CSS Reghin, AHC Potaissa Turda și Szejke Odorheiu Secuiesc.

Meciul de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur si AHC Potaissa Turda din cadrul Turneului Semifinal a Campionatului National de Juniori IV, disputat in Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare, vineri 18 iunie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Primul meci (nr. cel cu CSS Reghin) a fost câștigat la masa verde (10-0) deoarece echipa din Reghin nu s-a prezentat la competiție. A urmat o înfrângere cu Szejke Odorheiu Secuiesc, 41-26 în al doilea meci al zilei de joi, iar partida cu AHC Potaissa Turda se arăta una decisivă pentru stabilirea echipei ce termină pe locul doi în grupă și implicit locul la Turneul Final.

N-a fost să fie chiar așa, deoarece AHC Potaissa Turda ne-a dominat la toate capitolele și s-a impus în cele din urmă cu un scor categoric, 41 la 20.

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac