Juniorii III, victorie categorică la Seini în ultima etapă a sezonului regulat

Juniorii III au disputat ieri, la Seini, ultimul meci din sezonul regulat, meci pe care l-au câștigat categoric, scor 45-17. A fost o partidă fără istoric, gazdele nereușind să marcheze mai mult de cinci goluri pe repriză. Scorul pe reprize a fost 15-7, 15-5, respectiv 15-5.

Faza de joc in timpul meciului de handbal masculin dintre CS Seini si AH Minaur din cadrul Campionatului National de Juniori III – seria F, disputat in Sala de Sport din Seini, joi 17 februarie 2022. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Cu această victorie, juniorii III încheie seria F cu 72,5 puncte (cu mențiunea că mai sunt de acordat punctele bonus pentru talie și vârstă) și așteaptă acum turneul “Valoare”, care va începe în data de 6 martie. În această fază a competiției vom întâlni formațiile ACS Sporting Ghimbav, ACS Transilvania Brașov, respectiv CS Szejke Odorheiu Secuiesc. Din această grupă va mai face parte Liceul Liviu Rebreanu, ultimul loc al seriei noastre urmând a fi stabilit după întâlnirea directă dintre LPS Cluj și LPS Târgu Mureș, cele două echipe fiind despărțite în acest moment doar de jumătate de punct.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac