Juniorii III s-au impus în derby-ul băimărean cu CS Extrem

Etapa cu numărul cinci a Campionatului Național rezervat juniorilor III a programat astăzi derby-ul băimărean dintre Academia de Handbal Minaur și CS Extrem. Juniorii noștri s-au impus cu 31-26 după un joc în care s-au aflat la conducere majoritatea timpului.. La pauză, Academia de Handbal Minaur a avut un avantaj de trei goluri, scor 16-13.

CS Extrem au început mai bine partida și a condus în două rânduri (2-0 min. 3 și 3-1. min 5), acestea fiind singurele momente ale jocului în care gazdele au fost în avantaj. Academia de Handbal Minaur a revenit pe tabela de marcaj după ce a marcat cinci goluri consecutive, scorul devenind 6-2 (min. 10) în favoarea juniorilor noștri. Până la pauză, gazdele au mai redus din diferență, iar la vestiare s-a intrat cu un avantaj de trei goluri pentru Academia de Handbal Minaur, scor 16-13.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la opt goluri, scor 22-14. Până spre finalul partidei, gazdele au mai reușit să se apropie la cinci goluri, însă învingătoarea părea stabilită. La finalul celor 50 de minute, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 31-26.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe teren propriu echipa ACS Alpha Oradea, în duelul primelor clasate din seria H.

CS Extrem – Academia de Handbal Minaur 26-31 (13-16)

Au arbitrat: Dumitru Sechel – Jessica Debreczeni

Academia de Handbal Minaur: Axenta, Borcuți, Pașca – B. Paul (10 goluri), Hauler (6), Ardelean (5), Cioclu (4), Pop (3), Astalâș (3), Buciuman, Ghibirdic, Indrecan, Boitor, A. Paul, Vasoc. Antrenor: Claudiu Clonovszki

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac