Juniorii III s-au calificat matematic la Turneul Final

În weekend-ul recent încheiat a avut loc primul turneu din cadrul Grupelor “Valoare” la juniori III. Academia de Handbal Minaur a obținut maxim de puncte din cele trei întâlniri (47-19 cu Moșnița Nouă, 51-23 cu CS Giroc Chișoda și 43-22 cu Școala Generală 7 Timișoara) și s-au calificat matematic la Turneul Final.

Adrian Breban in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur Baia Mare si Scoala Generala nr. 7 Timisoara din cadrul Campionatului National de Juniori III – Grupa Valoare, disputat in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Vasile Alecsandri din Baia Mare, duminica 10 aprilie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Clasament:
1. Academia de Handbal Minaur – 38.5 puncte
2. LPS Bihor Oradea – 29.5 puncte
3. CS Giroc Chișoda – 22 puncte
4. Sc. Gen. 7 Timișoara – 15 puncte
5. Liceul Liviu Rebreanu Turda – 13 puncte
6. CSC Moșnița Nouă – 10 puncte

Așadar, al doilea turneu Valoare va fi doar unul de palmares pentru Academia de Handbal Minaur, deoarece diferența de 16,5 puncte față de locul trei ne califică la Turneul Final încă de pe acum, singura condiție fiind să obținem punctele acordate pentru respectarea cerințelor de talie.

Al doilea turneu va avea loc la jumătatea lunii mai, locația urmând a fi stabilită în perioada următoare. Turneul final este programat în perioada 9-13 iunie.

Dacă este să ne luăm după clasamentele celor trei grupe Valoare, favoritele pentru medalii sunt Academia de Handbal Minaur, CSM București (39 puncte) și CSU din Suceava (38.5 puncte).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac