Juniorii III s-au calificat la Turneul Final!

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au remizat în ultima partidă de la Turneul Semifinal II, scor 26-26 cu CS Top Arena Topoloveni și se califică astfel la Turnel Final ce va avea loc în perioada 31 mai – 4 iunie 2017.

În primele șase minute ale partidei, cele două echipe au mers de la egal la egal. Echipa din Topoloveni a fost prima echipă ce a reuși să înregistreze un avantaj de minim două goluri, scor 6-4 (min. 14), pentru ca trei minute mai târziu să se distanțeze la șase goluri, scor 13-7. Academia de Handbal Minaur a revenit în joc cu patru goluri consecutive, scorul devenind 11-13, pentru ca la pauză să se intre la cabine cu scorul de 11-14.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur se apropie la un singur gol, scor 13-14, însă pentru puțin timp deoarece echipa din Topoloveni s-a distanțat la 18-13 în minutul 30. CS Top Arena Topoloveni a rămas în avantaj până spre finalul partidei când Academia de Handbal Minaur a egalat la 24 în minutul 47. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 26-26.

Cu acest punct obținut, Academia de Handbal Minaur termină turneul pe locul doi, în condițiile în care din formula de bază au lipsit doi sportivi.

Academia de Handbal Minaur: Balla, Pașca – E. Pop (8 goluri), R. Pop (7), Ardelean (5), Cociotă (4), Buciuman (2), Ghibirdic, Konya, Paul, Hauler, Danci, Cioclu. Antrenor: Claudiu Clonovszki

CLASAMENT

  1. 1. CSS Galați – 6 puncte
  2. 2. Academia de Handbal Minaur – 3 puncte
  3. 3. CS Top Arena Topoloveni – 2 puncte
  4. 4. LPS Piatra Neamț – 1 punct
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac