Juniorii III s-au calificat în Grupa “Valoare” de pe primul loc

În weekend-ul recent încheiat s-a disputat returul seriei F la nivel de juniori III. Academia de Handbal Minaur, condusă de pe banca tehnică la acest turneu doar de Florin Mironescu (Claudiu Clonovszki s-a aflat pe banca naționalei de cadeți în această săptămână), a câștigat toate cele patru partide disputate și s-a calificat de pe primul loc la Grupa “Valoare”.

În cele opt meciuri disputate în seria F, Academia de Handbal Minaur a obținut 39,5 puncte dintr-un maxim de 40. Cele 0,5 puncte au fost pierdute în partida cu LPS Bihor Oradea, când juniorii noștri au remizat în prima repriză (8-8). Așadar, clubul nostru a terminat seria pe primul loc, fiind urmată la Grupa “Valoare” de echipele de pe locurile 2 și 3, respectiv LPS Bihor Oradea (30,5 puncte) și Liceul Liviu Rebreanu Turda (15.5 puncte). Nu s-au calificat mai departe LPS Cluj (13,5 puncte) și LPS Alba Iulia (1 punct).

În Grupa “Valoare”, seria din care a făcut parte Academia de Handbal Minaur se va împerechea cu seria E, din care s-au calificat CS Giroc Chisoda, Sc. Gen. 7 Timișoara și CSC Moșnița Nouă. Grupa Valoare se va juca sub forma a două turnee (tur și retur), care sunt programate în perioadele 9-11 aprilie și 14-16 mai, locațiile de disputare a acestora urmând a fi stabilite ulterior.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac