Juniorii III, punctaj maxim la primul turneu de sală și locul 1 la sfârșitul anului

Academia de Handbal Minaur a obținut astăzi a treia victorie de la primul turneu de sală, scor 51-16 în fața echipei CSS2 Baia Mare. A fost a treia victorie din trei posibile pentru juniorii noștri la turneul ce s-a desfășurat la Turda. La pauza jocului de astăzi, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au condus cu 24 la 9.

Acesta a fost ultimul joc oficial pentru juniorii III în 2017, aceștia terminând anul pe primul loc cu 20 de puncte acumulate după 7 victorii și un egal + 5 puncte pentru respectarea cerințelor de vârstă și talie. Campionatul se va relua pe 2 februarie 2018, când se va organiza cel de-al doilea turneu de sală.

Prin acest ultim meci oficial din 2017 încheiem prima parte a campionatului pe prima poziție a clasamentului. Jocul băieților a crescut de la un meci la altul, iar asta s-a văzut și la turneul de sală din acest weekend. În luna decembrie, înainte de vacanța de iarnă vom avea un turneu în Slovacia, la Trebisov, unde scopul nostru va fi sa invățăm lucruri noi de la celelalte echipe si să punem în practică ce am lucrat până acum. Pentru 2018 obiectivul principal este calificarea la turneul final și atmosfera din cadrul echipei sa fie la fel de bună ca si până acum.” Claudiu Clonovszki, antrenor juniori III.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac