Juniorii III, învinși în primul meci de la Turneul Final

Astăzi 31 mai, la Sighișoara a început Turneul Final rezervat juniorilor III. Academia de Handbal Minaur a debutat la acest turneu cu o înfrângere, scor 22-29 în fața echipei CSM București. La pauza jocului, echipa din capitală a avut un avantaj de doar două goluri, scor 12-14.

Echipa din București a început mai bine jocul și a condus cu 4-2 încă din primele cinci minute ale jocului, după care echipa noastră a reușit să egaleze la șase în minutul 9. La jumătatea reprizei, CSM București s-a desprins pentru prima dată la trei goluri, scor 11-8, pentru ca la pauză să intre la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 14-12.

În primele zece minute de la reluare s-a păstrat diferența de goluri înregistrată la pauză, CSM București rupând echilibrul în minutul 39, când s-a distanțat la cinci goluri, scor 17-22. La final, Academia de Handbal Minaur a pierdut cu 22 la 29.

Academia de Handbal Minaur: Boroș, Balla – R. Pop (7 goluri), Buciuman (6), E. Pop (5), Cociotă (2), Ardelean (2), Birtaș, Ghibirdic, Konya, Paul, Hauler, Danci, Pașca, Cioclu. Antrenor: Claudiu Clonovszki

În următoarea partidă de la turneul final, juniorii Academiei de Handbal Minaur vor juca împotriva echipei LPS Vaslui. Partida va începe de la ora 14:45.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac