Juniorii III, două înfrângeri la Turneul Final

În primele două jocuri de la Turneul Final, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au suferit două înfrângeri, împotriva echipelor CSSM Bacău și SCM Timișoara.

În prima zi a competiției, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au cedat în fața băcăuanilor de la CSSM, scor 28-36. Partida a fost echilibrată în primele 20 de minute, Academia de Handbal Minaur revenind pe tabela de marcaj de câteva ori, după ce CSSM Bacău se distanțase la 3-4 goluri. Cu un scor de 9-1 la goluri marcate în ultimele cinci minute de joc ale primei reprize, echipa din Bacău a intrat la pauză cu un avantaj de nouă goluri, scor 21-12. Scorul înregistrat la pauză a decis în mare parte învingătoarea partidei, în repriza secundă menținându-se avantajul de nouă goluri obținut de moldoveni la pauză. Scorul final a fost 36-28 în favoarea echipei CSSM Bacău.

În a doua zi, Academia de Handbal Minaur a întâlnit SCM Timișoara. Victoria le-a revenit timișorenilor, scor 22-30 după ce la pauză aveau șase goluri în avantaj, scor 10-16. În ultima partidă din faza grupelor, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe CSU Suceava, mâine începând cu ora 17:30. Partida va fi transmisă în direct pe pagina noastră de Facebook.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac