Juniorii III au obținut o victorie spectaculoasă la Aleșd!

Juniorii III au obținut o victorie spectaculoasă în ultima etapă a sezonului regulat, scor 55-24 în deplasare la HC 2003 Aleșd și se califică astfel la turneul semifinal de pe primul loc. La pauza jocului de astăzi, scorul a fost 25-6 în favoarea juniorilor noștri.

Partida a fost una fără istoric, fiind controlată de la un capăt la celălalt de către echipa noastră. Gazdele au marcat primul gol în minutul șapte, când deja echipa noastră a marcat de șapte ori. Până la pauză, gazdele au reușit să mai marcheze doar cinci goluri. La finalul primelor 25 de minute, Academia de Handbal Minaur a condus cu 25 la 6.

În repriza secundă, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki nu au făcut altceva decât să mărească avantajul obținut la pauză, pentru ca la final să se impună cu un răsunător 55 la 24.

Academia de Handbal Minaur: Balla, Boros – R. Pop (15 goluri), Paul (10), Buciuman (6), E. Pop (5), Ardelean (5), Birtaș (5), Cociotă (4), Ghibirdic (3), Konya (1), Danci (1). Antrenor: Claudiu Clonovszki

Am încheiat returul de campionat cu o victorie în care băieții au arătat încă o dată că merită să fie pe primul loc în grupă și să mergem la turneul semifinal 1 din postura de lider. Avem 2 săptămâni la dispoziție sa pregătim turneul semifinal și sperăm ca începutul lunii Iunie să ne prindă la ultima faza a competiției , la turneul final .” a spus antrenorul Claudiu Clonovszki la finalul partidei.
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac