Juniorii III au debutat la Turneul Semifinal I cu o victorie la scor

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au debutat la Turneul Semifinal I cu o victorie la scor, 38-22 împotriva gazdelor de al ACS Alpha Oradea. La pauză, scorul a fost puțin mai echilibrat, 17-12 în favoarea juniorilor noștri.

Prima repriză a fost ceva mai ezitantă pentru Academia de Handbal Minaur, cele două echipe mergând de la egal la egal până spre sfârșitul primelor 25 de minute. De la scorul de 13-12, juniorii noștri au marcat patru goluri consecutive, intrând la vestiare cu un avantaj de cinci goluri, scor 17-12.

La zece minute de la reluare, Academia de Handbal Minaur a reușit să-și dubleze avantajul obținut la pauză, scorul devenind 24-14. Din minutul 40, de la scorul de 29-18, Academia de Handbal Minaur a marcat trei goluri consecutive, ducând scorul la 32-18. La finalul jocului, juniorii noștri s-au impus cu 38 la 22.

Academia de Handbal Minaur: Balla, Boros – R. Pop (9 goluri), E. Pop (8), Birtaș (8), Buciuman (6), Ardelean (3), Paul (2), Cociotă (1), Ghibirdic (1), Konya, Hauler, Danci, Cioclu. Antrenori: Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu

În al doilea meci din acest turneu, Academia de Handbal Minaur va juca sâmbătă începând cu ora 14:00 împotriva echipei CSS2 București. Partida de mâine va fi transmisă în direct pe pagina noastră oficială de Facebook.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac