Juniorii III au câștigat meciul cu Extrem și merg la turneul semifinal de pe primul loc

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus în disputa cu CS Extrem, scor 31-18, iar această victorie le asigură juniorilor noștri prima poziție în clasamentul seriei H. Prima repriză a fost echilibrată, Academia de Handbal Minaur intrând la cabine cu un avantaj de doar două goluri, scor 12-10.

În primele zece minute ale jocului, niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj la mai mult de un gol. Prima care a făcut acest lucru a fost Academia de Handbal Minaur, care s-a desprins la trei goluri în minutul 10 (scor 7-4). Aceasta a fost cea mai mare diferență dintre cele două echipe și s-a mai înregistrat o singură dată, în minutul 18 la scorul de 10-7 în favoarea juniorilor noștri. Scorul la pauză a fost 12-10 pentru Academia de Handbal Minaur.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur s-a desprins decisiv la 16-11 (min. 31). Diferența a crescut la 11 goluri în minutul 40, scor 24-23. La finalul partidei, juniorii noștri s-au impus cu 31 la 18.

Academia de Handbal Minaur: Pașca, Axenta – B. Paul (9 goluri), Ardelean (5), Pop (4), Astalâș (4), Ghibirdic (3), Indrecan (2), Hauler (2), Cioclu (2), Buciuman, Moldovan, A. Paul, Vasoc. Antrenor: Claudiu Clonovszki.

În ultimele două partide ale seriei H, Academia de Handbal Minaur va întâlni ACS Alpha Oradea (deplasare) și Academica Cluj-Napoca (acasă).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac