Juniorii III au câștigat derby-ul cu CSS2 Baia Mare, iar juniorii I pierdut la Turda

Sâmbătă 30 noiembrie, juniorii I și III ai Academiei de Handbal Minaur au avut programate jocuri importante în deplasare. Dacă juniorii I s-au deplasat la Turda pentru duelul cu AHC Potaissa Turda, juniorii III au jucat în Baia Mare cu CSS2 Baia Mare într-un meci considerat în deplasare.

În primul meci al zilei, juniorii III antrenați de Maria și Victor Pașca-Pop au câștigat meciul cu CSS2 Baia Mare, scor 26-19 la capătul unui meci destul de echilibrat. La pauză, diferența dintre cele două echipe a fost de patru goluri, scor 19-26.

Partida a început ceva mai bine pentru gazde, care după primele patru minute de joc au condus cu 3-1, urmând ca Academia de Handbal Minaur să întoarcă scorul la 7-4 în minutul 19. Până la finalul primei reprize, diferența a ajuns la patru goluri în favoarea juniorilor noștri, scor 12-8. La fel ca și în startul primei reprize, juniorii de la CSS2 Baia Mare au început mai bine și s-au apropiat la două goluri (11-13 min. 28), însă pentru o perioadă scurtă de timp, Academia de Handbal Minaur ducând scorul la 19-13 în minutul 40. La finalul partidei, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 26-19.

Academia de Handbal Minaur: Paulo Hoban, Leonardo Kiss – Lucas Sabou (7 goluri), Adrian Breban (4), Teodor Botiș (4), Andrei Palfi (3), Nicolae Barbul (3), Patrik Jesek (2), Raul Balint (1), Vlad Pop (1), Toma Măgurean (1), Ianis Moldovan, Dragoș Mureșan, Zoltan Meleg, Patrick Ienei, Miguel Sabo. Antrenori: Maria și Victor Pașca-Pop.

La Turda, CSS2 Baia Mare a pierdut împotriva Potaissei Turda cu scorul de 36-26 într-un meci programat pentru ultima etapă a seriei H din cadrul Campionatului Național de Juniori I.

În urma acestei victorii (a fost 16-12 la pauză pentru AHC Potaissa Turda), formația din Turda a câștigat seria H cu un total de 26 puncte după 10 meciuri disputate, iar CSS2 Baia Mare a terminat pe poziția secundă cu un punct mai puțin (25). Pe trei a treminat CS Extrem (17 puncte), pe patru ACS Alpha Oradea (13 puncte), iar ultimele două poziții au fost ocupate de LPS Cluj (8 puncte), respectiv CS ADEP Satu Mare (0 puncte).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac