Juniorii II vor juca pentru locurile 5-6

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au fost învinși de CSM Ploiești în ultimul meci al grupei B de la Turneul Final, scor 23-30, după ce la pauză formația ploieșteană avea doar două goluri în avantaj, scor 8-10.

CSM Ploiești a început mai bine partida, având un avantaj de patru goluri după primele opt minute de joc (scor 1-5). Până în minutul 15, Academia de Handbal Minaur a reușit să înjumătățească diferența, scor 3-5 (min. 12) și 6-8 (min. 15). Aceasta a fost diferența cu care s-a intrat și la cabine la pauză, scor 8-10.

La fel ca și în prima repriză, CSM Ploiești a avut un avantaj de patru goluri după primele cinci minute de la reluare, scor 8-12. Academia de Handbal Minaur s-a apropiat la 18-20, însă CSM Ploiești a marcat șase goluri consecutive și s-a distanțat la 20-26. Până la final, diferența a ajuns la șapte goluri, scor 23-30.

În urma acestei înfrângeri, Academia de Handbal Minaur termină grupa B pe poziția a treia și va juca astăzi de la ora 11:30 cu CSSM Bacău pentru locurile 5-6.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac