Juniorii II, victorie la scor cu CS Marta

În primul meci al etapei cu numărul șapte, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus la scor (37-20) împotriva penultimei clasate, CS Marta. Încă de la pauză, juniorii antrenați de Silviu Surducan și Claudiu Clonovzki au avut un avantaj de 12 goluri, scor 20-8.

Doar primele trei minute ale jocului au fost echilibrate, urmând ca Academia de Handbal Minaur să se distanțeze de la 3-3 (min. 3) la 7-3 (min. 8). Diferența de 4-5 goluri s-a menținut până în minutul 15, când Academia de Handbal Minaur a marcat opt goluri consecutive, ducând scorul de la 11-7 la 19-7 (min. 24). La pauză, juniorii noștri au intrat la cabine cu un avantaj de 12 goluri, scor 20-8.

A doua repriză a fost fără istoric, singurul moment de notat fiind minutul 42 când s-au arătat două cartonașe roșii, câte unul de fiecare parte. Primul care a fost eliminat, Selim Bobolog, l-a faultat dur pe un adversar, pentru ca la faza următoare Angelo Butica de la CS Marta să primească o dublă eliminare (prima pentru fault, a doua pentru proteste), încasând și el cartonașul roșu pentru trei eliminări de două minute. La finalul partidei, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 37-20.

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Balla, Kis – Birtaș (10 goluri), Buciuman (6), R. Pop (5), Bobolog (4), Băban (4), E. Pop (3), Ardelean (3), Danci (2), Cociotă, Konya, Stan. Antrenori: Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki

Cu această victorie, Academia de Handbal Minaur ajunge la 31 puncte în clasament (12 meciuri) și se menține pe prima poziție, fiind urmată de AHC Potaissa Turda cu 28 puncte. Cele două formații se vor întâlni etapa următoare, la Turda.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac