Juniorii II, victorie clară cu Adep

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au obținut o victorie clară împotriva echipei ADEP Satu Mare, scor 30-10, într-o partidă condusă de la un capăt la celălalt de juniorii noștri. La pauză, Academia de Handbal Minaur a condus cu 13 la 5.

Academia de Handbal Minaur a început excelent partida, marcând primele cinci goluri ale partidei, scor 5-0 după cinci minute de joc. Avantajul obținut încă din începutul jocului s-a menținut până în minutul 18, când Academia de Handbal Minaur s-a distanțat de la 8-5 (min. 18) până la 13-5, acesta fiind rezultatul cu care cele două echipe au intrat la pauză la vestiare.

Repriza secundă a fost una fără istoric, Academia de Handbal Minaur mărindu-și avantajul cu fiecare minut scurs pe tabela de marcaj. Echipa din Satu Mare a marcat, ca și în prima parte, cinci goluri, partida încheiându-se cu scorul final de 30-10.

În etapa următoare, a zecea din sezonul regulat, Academia de Handbal Minaur se va deplasa la Cluj, pentru a întâlni echipa Liceului cu Program Sportiv.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac