Juniorii II, învinși la Cluj-Napoca

Vineri, juniorii II ai Academie de Handbal Minaur au suferit prima înfrângere din actualul sezon, scor 28-21, în deplasare la formația LPS Cluj-Napoca. La pauză, clujenii au avut un avantaj de patru goluri, scor 16-12.

Începutul jocului a fost echilibrat, diferența maximă între cele două echipe fiind de 2 goluri, până la mijlocul reprizei, când LPS Cluj-Napoca s-a distanțat la patru goluri, scor 10-6, această diferență urmând a se consemna și la finalul primului act, scor 16-12.

Echipa din Cluj-Napoca a început foarte bine și al doilea act, dublându-și avantajul obținut la pauză, scor 24-16 (minutul 40). Juniorii II nu au mai reușit să se apropie și s-au declarat astfel învinși pentru prima dată în acest sezon, meciul terminându-se cu victoria clujenilor, scor 28-21.

În urma acestei înfrângeri, Academia de Handbal Minaur a fost devansată de pe prima poziție a clasamentului chiar de LPS Cluj-Napoca.

Academia de Handbal Minaur: Bledea, Kulik, Porumb – Pomian (7 goluri), B. Dobra (3), Crainic (2), R.Dobra (2), Makaria (2), Criste (2), Dedea (1), Lenghel (1), Ianoș (1), Oșan, Armaș,  Sabău, Cozma.

În etapa următoare, juniorii II vor evolua pe teren propriu împotriva echipei CS Viitorul Marghita, duminică, 1 noiembrie, începând cu ora 13:00 în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac