Juniorii II, două puncte în primele două zile la Turneul Semifinal

Juniorii II participă în această perioadă la Turneul Semifinal. Această fază se dispută la Râmnicu Vâlcea în Sala Sporturilor “Traian”. În primele două zile ale turneului, juniorii antrenați de Silviu Surducan au obținut două puncte, înregistrând o victorie și o înfrângere.

În prima zi, juniorii II au trecut de CT Media București cu 28-21 după ce la pauză aveau șapte goluri în avantaj, scor 15-8. Academia de Handbal Minaur a condus în prima repriză la 3-4 goluri, iar avantajul de șapte goluri de la pauza jocului l-a obținut după ce a marcat ultimele patru goluri ale reprizei, ducând scorul de la 11-8 la 15-8. În repriza secundă, diferența a ajuns și de zece goluri, scor 23-13 (min. 37), însă la final juniorii noștri s-au impus cu 28-21.

Academia de Handbal Minaur: Oghinciuc, Nagy, Balla – E. Pop (6 goluri), R. Pop (6), Buciuman (4), Ardelean (3), Adoreanu (3), Bobolog (3), Cociotă (1), Danci (1), Birtaș (1), Konya, Băban, Stan. Antrenor: Silviu Surducan.

Astăzi, în a doua zi a competiției, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au pierdut cu 27-24 împotriva echipei LPS Suceava. Sucevenii au început mai bine jocul și au condus cu 7-2 în minutul 12, pentru ca diferența să ajungă la opt goluri în minutul 14 (scor 10-2). Până la pauză, juniorii noștri au mai redus din diferență, iar la finalul primei reprize s-a intrat la cabine cu scorul de 14-8. Diferența înregistrată la pauză s-a menținut și în actul secund, doar în final juniorii noștri reușind să reducă din diferență. Partida s-a încheiat cu scorul de 27-24 în favoarea sucevenilor.

Academia de Handbal Minaur: Oghinciuc, Nagy, Balla – Ardelean (6 goluri), E. Pop (4), Buciuman (3), R. Pop (3), Adoreanu (3), Bobolog (3), Băban (1), Birtaș (1), Cociotă, Danci, Stan. Antrenor: Silviu Surducan.

Mâine, cu începere de la ora 16:00, Academia de Handbal Minaur va întâlni CSS Focșani, echipă ce nu a obținut niciun punct după primele două meciuri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac