Juniorii II au pierdut semifinala cu Turda și vor lupta pentru medalia de bronz

Juniorii II au pierdut semifinala cu Potaissa Turda, scor 24-26 și vor juca în finala mică a Campionatului Național împotriva echipei LPS Suceava, care a pierdut în cealaltă semifinală cu 26-37 în fața Științei Municipal Bacău.

Potaissa Turda a început mai bine partida, conducând cu 3-1 după primele cinci minute de joc, păstrând diferența până în minutul 9 (scor 6-4), moment în care Academia de Handbal Minaur marchează patru goluri consecutive, ducând scorul la 8-6 (min. 13), echipa noastră fiind pentru prima (și ultima) dată în avantaj.

Turda răspunde cu trei goluri marcate consecutiv, revenind în avantaj, scor 9-8 (min. 19). La pauza jocului, Potaissa a intrat la cabine cu trei goluri în avantaj, scor 12-9. În repriza secundă, Potaissa Turda și-a păstrat în permanență avantajul obținut la pauză. Partida s-a încheiat cu scorul de 26-24 în avantajul Potaissei.

Mâine, 19 iunie, începând cu ora 10:00, Academia de Handbal Minaur va lupta cu LPS Suceava pentru obținerea medaliei de bronz. Cele două echipe s-au întâlnit în faza grupelor, învingătoare ieșind Academia de Handbal Minaur cu scorul de 26-24.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac