Juniorii II au învins Timișoara și joacă mâine pentru un loc la Turneul Final

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat penultima partidă de la Turneul Semifinal, scor 43-25 împotriva LPS Banatul Timișoara, iar mâine se va duela cu CSS Sighișoara pentru un loc la Turneul Final. La pauza jocului de astăzi, juniorii II au avut 11 goluri în avantaj, scor 21-10.

Academia de Handbal Minaur a început mai bine partida, iar după opt minute de joc avea deja patru goluri în avantaj, scor 8-4. De la 9-5 în minutul 9, Academia de Handbal Minaur a dus scorul la 15-5 (min. 15). La pauza jocului, Academia de Handbal Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de 11 goluri, scor 21-10.

Repriza secundă a fost una fără istoric, diferența dintre cele două echipe crescând cu fiecare minut scurs. La finalul meciului, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 43-25.

Academia de Handbal Minaur: Oghinciuc, Nagy, Balla – Buciuman (15 goluri), R. Pop (7), Ardelean (5), Birtaș (5), Bobolog (5), Cociotă (3), E. Pop (2), Stan (1), Băban, Konya, Danci, Adoreanu.

Mâine, în ultima partidă de la Turneul Semifinal, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe CSS Sighișoara începând cu ora 10:30.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac