Juniorii II au învins CSS2 Baia Mare cu 29-25

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus împotriva echipei CSS2 Baia Mare, scor 29-25 la capătul unei partide în care gazdele au condus o singură dată, la scorul de 1-0. La pauză, juniorii antrenați de Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki au avut cinci goluri în avantaj, scor 15-10.

În această partidă a debutat pentru Academia de Handbal Minaur și ultimul transfer, Doru Oghinciuc, care a fost transferat în această săptămână de la LPS Târgu Mureș.

Primele minute au fost echilibrate, cele două echipe mergând de la egal la egal. Academia de Handbal Minaur s-a distanțat pentru prima dată la două goluri în minutul 9 (scor 6-4), diferența fiind dublată opt minute mai târziu, scor 10-6, pentru ca la pauză juniorii noștri să intre la cabine cu cinci goluri în avantaj, scor 15-10.

În startul reprizei secunde s-a păstrat diferența înregistrată la pauză, ecartul cel mai mare dintre cele două echipe fiind de 7 goluri (scor 19-12). Gazdele au mai redus din diferență, iar scorul final a fost 29-25 în favoarea Academiei de Handbal Minaur.

Academia de Handbal Minaur: Oghinciuc, Nagy, Kis – E. Pop (8 goluri), Băban (5), Ardelean (5), Buciuman (4), Cociotă (3), R. Pop (2), Bobolog (1), Birtaș (1), Konya, Danci, Stan, Adoreanu. Antrenori: Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki.

În etapa următoare, juniorii II vor evolua împotriva unei alte echipe din Baia Mare, CS Marta. Partida va avea loc pe 25 februarie, echipa noastră urmând să fie gazdă.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac