Juniorii II au început cu dreptul la turneul final !

Juniorii II au câștigat primul meci de la turneul final, scor 26-24 în fața echipei LPS Suceava, după ce la pauză cele două echipe s-au aflat la egalitate, 12-12. În celălalt meci al grupei, CSM București și LPS Piatra Neamț au terminat la egalitate, scor 24-24.

Prima repriză a fost foarte echilibrată, cele două echipe mergând de la egal la egal, nefiind despărțite de mai mult de un gol. După primele cinci minute, scorul a fost egal, 2-2, egalitatea persistând și cinci minute mai târziu, când scorul a fost 4-4. În minutul 15, Academia de Handbal Minaur a avut un avantaj minim, scor 8-7, pentru ca la pauză cele două echipe să intre la cabine la egalitate, scor 12-12.

LPS Suceava a început mai bine a doua repriză, marcând patru goluri consecutive, scorul devenind 12-16 (min. 29). Cu două goluri consecutive, Academia de Handbal Minaur a înjumătățit avantajul sucevenilor, scor 14-16 (min. 31). Această diferență de goluri s-a păstrat până spre finalul jocului. În minutul 42, LPS Suceava conducea cu 20-23, însă Academia de Handbal Minaur a revenit spectaculos, marcând patru goluri consecutive, scorul devenind 24-23. Partida s-a încheiat cu scorul de 26-24 în favoarea juniorilor noștri.

Academia de Handbal Minaur: Porumb, Kulik, Bledea – Pomian (7 goluri), Makaria (5), Dedea (4), R. Dobra (4), Petruț (3), B. Dobra (2), Armaș (1), Crainic, Oșan, Sabău, Lenghel, Cozma.

În a doua partidă din grupa A, Academia de Handbal Minaur va juca mâine, 16 iunie împotriva echipei LPS Piatra Neamț începând cu ora 11:45.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac