Juniorii II au câștigat turneul de la Mezőkövesd! Rareș Pop, cel mai bun jucător

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat turneul de pregătire în Mezőkövesd (Ungaria). La acest turneu, pe lângă echipa noastră au mai participat alte trei echipe, două din Ungaria (Mezőkövesdi și Ozd) și una din Slovacia (Trebisov).

Juniorii antrenați la acest turneu de Alin Bondar și Claudiu Clonovszki au câștigat două meciuri, 23-17 cu Trebisov, respectiv 40-18 împotriva maghiarilor de la Ozd. Împotriva echipei gazde, Academia de Handbal Minaur a remizat, scor 15-15. În urma acestor rezultate, Academia de Handbal Minaur a fost desemnată câștigătoarea turneului, având un golaveraj superior echipei Mezőkövesdi.

La fel ca și la turneul de la Brașov, și la această competiție Rareș Pop a fost desemnat cel mai bun jucător.

Sunt bucuros că am ales să participăm la acest turneu chiar înainte de începerea campionatului. A fost o ultimă ocazie de a vedea la lucru toți jucătorii și am ales să acordăm minute cât mai multe de joc fiecărui component al lotului. Din păcate nu au putut face deplasarea Alex Cociotă și Andrei Kiss, iar Ovidiu Ardelean are o accidentare ușoară și am decis să nu-l forțăm. Sunt mulțumit de toată echipa.” a declarat Alin Bondar la finalul turneului.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac