Juniorii II au câștigat la Alba Iulia, iar juniorii III au pierdut acasă cu Ghimbav. Urmează o săptămână încărcată

Sâmbătă și duminică, juniorii II și III au avut din nou meciuri în cadrul grupelor “Valoare”, după o pauză competițională de o săptămână. Juniorii II au trecut fără prea mari emoții de LPS Alba Iulia, scor 41-22, obținând astfel toate punctele din această partidă după ce au câștigat ambele reprize, scor 20-13 și 21-9.

Juniorii III au fost învinși pe teren propriu de liderul Sporting Ghimbav, scor 21-34  și mai păstrează acum, la finalul turului, șanse doar matematice pentru calificarea la Turneul Final. ACS Sporting Ghimbav conduce grupa a III-a, având 41 puncte, fiind urmat de Liceul Liviu Rebreanu cu 32.5 puncte. Academia de Handbal Minaur ocupă locul trei cu 25 de puncte. În etapa următoare, prima a returului, juniorii III vor juca tot pe teren propriu, cu ACS Transilvania Brașov, duminică de la ora 10.00. Juniorii II vor juca și ei pe teren propriu în această săptămână, sâmbătă de la ora 13.00 împotriva echipei Avatar Brașov.

Joi și duminică, juniorii I vor juca în deplasare la Timișoara în cadrul etapelor cu numărul 3 și 4. Joi va avea loc derby-ul seriei, cu SCM Politehnica Timișoara, urmând ca duminică să întâlnească LPS Banatul Timișoara în cadrul primei etape a returului. În tur, CSS2 Baia Mare a câștigat meciul cu LPS Banatul Timișoara cu scorul de 53-35. Între cele două meciuri de la Timișoara, juniorii I vor mai avea și un meci de Divizia A la Ghimbav, sâmbătă 2 aprilie. Așadar, vor fi de jucat trei meciuri în patru zile.

Tot în acest weekend, respectiv sâmbătă și duminică va avea loc și faza pe euro-regiune la juniori IV, Academia de Handbal Minaur urmând să joace la Cluj împotriva echipelor Dinamyc Zalău și Alpha Oradea. Câștigătoarea acestei grupe se va califica la faza semifinală.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac