sâmbătă, 26 august 2017

Aflată la prima acțiune alături de noul antrenor, Alin Bondar, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat Cupa Fun Sport ce s-a desfășurat la Brașov. În finala turneului, juniorii noștri au învins cu 36-26. Rareș Pop a primit premiul de cel mai bun jucător al turneului.

Trei victorii clare în prima zi a turneului.

În prima zi a turneului de la Brașov, juniorii II au obținut trei victorii la scor, impunându-se în fața echipelor Olimpic Mizil, Dinamo Brașov și CSS Caracal. Meciul cu Olimpic Mizil a fost câștigat cu 26-21. Au urmat două victorii și mai clare, 42-29 cu Dinamo Brașov, respectiv 35-25 cu CSS Caracal.

Victorii și mai spectaculoase în a doua zi.

A doua zi a adus victorii și mai clare decât în prima zi. Academia de Handbal Minaur a învins CSS Caracal 2 cu 35-19 și Breaza cu 44-19 și a obținut astfel biletele pentru finală.

Reîntâlnirea cu Dinamo Brașov.

În finală, Academia de Handbal Minaur a reîntâlnit pe Dinamo Brașov, pe care o învinsese în faza grupelor cu 42-29. În meciul de astăzi, juniorii II au obținut o victorie la zece goluri diferență, scor 36-26 și au câștigat astfel competiția.