Juniorii II au câștigat Cupa Fun Sport de la Brașov

Aflată la prima acțiune alături de noul antrenor, Alin Bondar, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat Cupa Fun Sport ce s-a desfășurat la Brașov. În finala turneului, juniorii noștri au învins cu 36-26. Rareș Pop a primit premiul de cel mai bun jucător al turneului.

Trei victorii clare în prima zi a turneului.

În prima zi a turneului de la Brașov, juniorii II au obținut trei victorii la scor, impunându-se în fața echipelor Olimpic Mizil, Dinamo Brașov și CSS Caracal. Meciul cu Olimpic Mizil a fost câștigat cu 26-21. Au urmat două victorii și mai clare, 42-29 cu Dinamo Brașov, respectiv 35-25 cu CSS Caracal.

Victorii și mai spectaculoase în a doua zi.

A doua zi a adus victorii și mai clare decât în prima zi. Academia de Handbal Minaur a învins CSS Caracal 2 cu 35-19 și Breaza cu 44-19 și a obținut astfel biletele pentru finală.

Reîntâlnirea cu Dinamo Brașov.

În finală, Academia de Handbal Minaur a reîntâlnit pe Dinamo Brașov, pe care o învinsese în faza grupelor cu 42-29. În meciul de astăzi, juniorii II au obținut o victorie la zece goluri diferență, scor 36-26 și au câștigat astfel competiția.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac