Juniorii II au câștigat cu 24-20 întâlnirea cu CSS2 Baia Mare

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a programat vineri 10 februarie un meci între CSS2 Baia Mare și Academia de Handbal Minaur, în cadrul etapei cu numărul opt din Campionatul Național rezervat juniorilor II. La sfârșitul partidei, învingătoare a fost echipa noastră, care s-a impus cu 24-20, după ce la pauză avea un singur gol în avantaj, scor 10-9.

PRIMA REPRIZĂ

IMG_0412

Primele zece minute ale partidei au fost echilibrate, Academia de Handbal Minaur reușind să rupă echilibrul în minutul 17 după ce a marcat patru goluri consecutive, ducând scorul de la 4-4 la 8-4. Până la pauză, CSS2 Baia Mare a mai redus din avantaj, iar la vestiare diferența dintre cele două echipe a fost de un singur gol, scor 10-9 în favoarea echipei noastre.

REPRIZA SECUNDĂ

IMG_0428

Academia de Handbal Minaur a revenit mai motivată de la vestiare, iar în primele zece minute de la reluare a marcat nouă goluri, în timp ce gazdele de la Clubul Sportiv Școlar au marcat doar patru (scor 13-19 min. 41). Acest început de repriză secundă s-a dovedit a fi decisiv, CSS2 Baia Mare nereușind să se mai apropie, partida încheiându-se cu victoria Academiei de Handbal Minaur, scor 24-20.

În următoarea etapă, Academia de Handbal Minaur va evolua pe teren propriu împotriva echipei CSS ADEP Satu Mare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac