Juniorii I, victorie la scor cu Extrem în prima etapă a returului

Juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur au început returul seriei E cu o victorie la scor în fața echipei CS Extrem, 39 la 20.

Partida de astăzi a fost una fără istoric, Academia de Handbal Minaur aflându-se în permanență în avantaj. Putem puncta faptul că primele 20 de minute ale meciului au fost echilibrate, diferența maximă dintre cele două echipe fiind de 2 goluri (8-6 min. 16). De la 8 la 7 în minutul 19, Academia de Handbal Minaur a marcat 9 goluri consecutive și a dus scorul la 17-7 (min. 29). Până la finalul reprizei s-au mai marcat 3 goluri, scorul primelor 30 de minute fiind 19-8.

Emanuel Birtas in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur si CS Extrem din cadrul Campionatului National de Juniori I, disputat in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Vasile Alecsandri din Baia Mare, vineri 5 martie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

În repriza secundă, antrenorii Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu au dat șansa tuturor sportivilor să bifeze minute de joc, dar și așa diferența dintre cele două echipe a crescut, partida încheiându-se cu 39 la 20 în favoarea juniorilor noștri.

În cealaltă partidă a etapei, LPS Târgu Mureș a produs surpriza, învingând Potaissa Turda (singura echipă cu punctaj maxim la finalul turului) cu 34 la 29, după ce la pauză echipa din Turda a avut trei goluri în avantaj (16-19).

Mâine, în a doua zi a turneului, Academia de Handbal Minaur va întâlni LPS Tg. Mureș de la ora 10.00, iar CS Extrem și Potaissa Turda se vor duela de la 12.40.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac