Juniorii I și III joacă mâine în județul Cluj. Meci cu liderul seriei D în weekend

Această săptămână programeaza trei jocuri pentru sportivii Academiei de Handbal Minaur. În timp ce juniorii II se află într-o pauză competițională, juniorii I și III au câte un meci, chiar două pe săptămână.

Seria meciurilor oficiale din această săptămână începe de mâine, când juniorii I și III vor evolua în județul Cluj. Juniorii III joacă pe terenul echipei Liceului Liviu Rebreanu Turda începând cu ora 14.00. Va fi derby-ul seriei F, deoarece ambele echipe au maxim de puncte (18) după primele trei meciuri disputate. Formația din Turda ocupă în acest moment prima poziție a clasamentului grație golaverajului superior (+76), față de +34 cât au sportivii antrenați de Florin Mironescu.

Cu trei victorii în tot atâtea jocuri, juniorii I se deplasează la Cluj pentru a întâlni echipa Liceului cu Program Sportiv, echipă ce a disputat până acum doar două meciuri, înregistrând o victorie (42-15 cu Dinamyc Zalau) și o înfrângere (21-36 cu AHC Potaissa Turda). Partida va începe de la ora 17.00 și va fi arbitrată de cuplul bihorean Pipa-Suciu. Juniorii I vor avea parte de un meci mult mai greu sâmbătă de la ora 13.30, când la Baia Mare va veni CSM Sighișoara, echipa ce ocupă în acest moment prima poziție în seria D, având 10 puncte în patru jocuri. Cu șase puncte, CS Minaur II ocupă locul patru.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac