Juniorii I, învinși de U Cluj II în prima etapă a Playoff-ului “Tineret”

Juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur au disputat primul meci din Playoff-ul “Tineret” al Diviziei A, pe teren propriu împotriva formației secunde a Universității Cluj. A fost un meci condus de la un capăt la altul de către formația clujeană, însă CS Minaur II a impresionat printr-o revenire spectaculoasă. Fiind condusă cu 2-10 în minutul 11, echipa antrenată de Claudiu Clonovszki a egalat la 14 când mai era un minut de joc din prima repriză, care s-a încheiat cu avantajul minim al oaspeților, scor 14-15.

Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, mergându-se de la egal la egal în primele zece minute de joc. Oaspeții au apăsat din nou pe accelerație, însă nu au reușit să se distanțeze la mai mult de patru goluri. În ultimul minut de joc, CS Minaur II a reușit din nou egalarea (31-31), însă U Cluj II a trecut din nou în avantaj (31-32) cu 30 de secunde rămase de jucat. La ultima fază, Ovidiu Ardelean este faultat din lateral, însă obținem doar o aruncare de la nouă metri, fază la care Lucas Sabou trimite direct în zid, iar partida se termină cu victoria Universității, scor 31-32.

În etapa următoare, CS Minaur II va evolua în deplasare la AHC Potaissa Turda II. Partida se va juca pe 9 februarie, începând cu ora 14.00.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac