Juniorii I încep azi o săptămână cu multe meciuri pentru Academia de Handbal Minaur

Astăzi, începând cu ora 18.30, juniorii I încep o săptămână cu meciuri multe pentru Academia de Handbal Minaur, nu mai puțin de șase meciuri în șase zile. Juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki vor juca astăzi în deplasare la AHC Potaissa Turda, un meci foarte important pentru stabilirea câștigătoarei din seria E.

Cu trei etape înainte de final, CSS2 Baia Mare conduce seria cu 28 puncte, pe locul doi situându-se AHC Potaissa Turda cu 25 puncte, dar și un joc mai puțin disputat. Deoarece în ultima etapă vor sta, juniorii noștri vor încheia sâmbătă meciurile din seria E, evoluând pe teren propriu cu Dinamyc Zalău, începând cu ora 15.00. Între aceste două jocuri, juniorii I vor mai avea un meci la Turda (miercuri, ora 14.00), de data aceasta în Divizia A, playoff tineret, meci contând pentru etapa a doua.

Și juniorii II își vor încheia meciurile din sezonul regulat, urmând să joace mâine de la ora 17.30 pe teren propriu cu LPS Bistrița, iar duminică (ora 15.00) să se deplaseze la Turda pentru ultima etapă. În clasament, juniorii II ocupă locul trei, cu 16 puncte în 6 meciuri, fiind urmați de CSS2 Baia Mare cu 12 puncte, dar și cu un joc în plus disputat.

Singurii care au programat un singur meci în această săptămână sunt juniorii III, care vor întâlni joi pe teren propriu echipa Clubului Sportiv Școlar nr. 2, începând cu ora 17.30. Ultimul meci al seriei, în deplasare la CS Seini, este programat pe 20 februarie de la ora 14.00. În clasament, Academia de Handbal Minaur ocupă locul doi, cu 61,5 puncte, fiind urmată de LPS Tg. Mureș cu 51. Prima poziție este ocupată de Liceul Liviu Rebreanu Turda cu 69,5 puncte.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac