Juniorii I, final de sezon în Divizia A

De vineri până duminică, juniorii I au disputat turneul final al locurilor trei în cadrul Diviziei A – Playoff Tineret. Turneul s-a disputat la Sânnicolau Mare și a aliniat la start formațiile HC Buzău II, Politehnica Iași, CS Minaur II și gazdele de la Unirea Sânnicolau Mare.

CS Minaur II a obținut doar un egal, 33-33 cu Politehnica Iași, în chiar ultimul meci al turneului. În celelalte două întâlniri, CS Minaur a pierdut cu Unirea Sânnicolau Mare (24-34) și cu HC Buzău II (26-39). Turneul a fost câștigat de HC Buzău II, care a câștigat toate cele trei meciuri disputate. Celelalte cinci turnee au fost câștigate de Politehnica Timișoara II, CSA Steaua București II, CSM Bacău II, Dinamo București II și AS HC Pietricica Neamț.

În cele 25 meciuri disputate în acest sezon de Divizia A, juniorii I au înregistrat nouă victorii, un egal și au pierdut 15 meciuri. În sezonul regulat (seria D), aceștia au terminat pe locul cinci (15 puncte), iar playoff-ul Tineret l-au încheiat pe locul trei, cu 12 puncte în opt meciuri.

Sezonul 2021-2022 nu s-a încheiat încă pentru juniorii I, pentru aceștia urmând turneul final al Campionatului Național de Juniori I, ce se va disputa în perioada 25-29 mai.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac