Juniorii I deschid săptămâna cu un joc acasă cu Turda, în Divizia A

Juniorii I deschid săptămâna aceasta cu un meci de Divizia A, pe teren propriu contra echipei secunde a Potaissei Turda, echipă care în acest moment conduce seria D a playoff-ului “Tineret”. Partida este programată să înceapă la ora 15.30.

CS Minaur II ocupă locul patru după cinci meciuri disputate (6 puncte), iar în partida tur cu AHC Potaissa Turda II, disputată în deplasare, a pierdut cu scorul de 27-32.

Tot în această săptămână, dar sâmbătă și duminică, vom avea parte de meciuri oficiale și la nivel de juniori II și III. Juniorii II se vor deplasa sâmbătă la Alba Iulia pentru a întâlni ultima clasată a grupei Valoare 3, echipa Liceului cu Program Sportiv. Academia de Handbal Minaur ocupă în acest moment locul 5, având 9 acumulate nouă puncte.

Duminică de la ora 10.00, juniorii III vor juca în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” împotriva liderului ACS Sporting Ghimbav (34 puncte). Cu 23 de puncte și locul III în clasament, Academia de Handbal Minaur speră la un rezultat pozitiv din această partidă pentru a mai putea spera la o calificare la turneul final. Locul doi în această grupă este ocupat în acest moment de Liceul Liviu Rebreanu, care are 27 de puncte.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac