Juniorii I au trecut fără probleme de Tg. Mureș și s-au instalat pe prima poziție în clasament

Juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur au obținut a treia victorie alături de CSS2 Baia Mare, 42-31 împotriva echipei LPS Tg. Mureș. A fost o victorie fără probleme, partida fiind condusă de juniorii noștri de la un capăt la celălalt.

Tiberiu Cioclu in timpul meciului de handbal masculin dintre CSS2 Baia Mare si LPS Tg Mures din cadrul Campionatului National de Juniori I, disputat in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Vasile Alecsandri din Baia Mare, miercuri 6 octombrie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

CSS2 Baia Mare a început excelent meciul, marcând 11 goluri în doar 12 minute, în timp ce oaspeții au marcat de doar două ori. Raportul de goluri marcate – goluri primite s-a mai echilibrat puțin, iar la pauză juniorii I au fost în avantaj de doar șapte goluri, scor 21-14. În repriza secundă s-a păstrat în mod constant o diferență de nouă goluri între cele două echipe, timp în care pentru CSS2 Baia Mare au evoluat toți sportivii trecuți pe foaia de joc. În cele din urmă, partida s-a încheiat cu scorul de 42 la 31.

În urma acestei victorii, CSS2 Baia Mare s-a instalat pe prima poziție în clasament, cu maxim de puncte (6) după primele trei etape, fiind urmată de CS Extrem (4 puncte) și AHC Potaissa Turda (4 puncte – 2 meciuri disputate). În următoarea etapă, CSS2 Baia Mare va juca în deplasare la LPS Cluj. Celelalte întâlniri ale etapei vor fi AHC Potaissa Turda – HC Dinamyc Zalau, respectiv LPS Tg. Mureș – Academica Cluj.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac