Juniorii I au câștigat turneul de la Kisvarda, juniorii III au terminat pe 8, iar juniorii II pe 3 la Turda

Weekend-ul recent încheiat a fost foarte aglomerat pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, fiind programate trei turnee amicale. Juniorii I și III s-au deplasat în Ungaria la Kisvarda, iar juniorii II au participat la un turneu în Turda.

În faza grupelor, juniorii I – antrenați de Iuliu Varady au obținut două victorii (39-18 cu Hajdunanas și 33-25 cu KSI) și au remizat în partida de debut, 26-26 cu Mezokovesdi. Cu cele cinci puncte obținute, juniorii I s-au clasat pe primul loc în grupă și au jucat finala turneului, pe care au și câștigat-o, 26-21 cu Kecskemeti.

Juniorii I au punctat și la capitolul premii individuale. Mihai Dobra a câștigat titlul de “Cel mai bun jucător străin”. Mihai Dobra, alături de Sergiu Makaria au fost aleși și în echipa turneului.

Juniorii III (13-14 ani) au evoluat la turneul sub 16 ani, unde s-a jucat cu o minge mai mare (nr. 3) decât cea cu care evoluează ei în Campionatul Național (nr. 2). Deși rezultatele nu au arătat asta, micii sportivi antrenați de Claudiu Clonovszki s-au descurcat onorabil, jocul lor fiind de apreciat.

La Turda, juniorii II au obținut două victorii (43-36 cu Olimpic Tg. Mureș și 25-22 cu CSM Ploiești) și au fost învinși de CSM Reșița, CSM București și AHC Potaissa Turda. La finalul turneului, juniorii antrenați de Silviu Surducan au ocupat locul trei.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac