Juniorii I au câștigat primul meci de la Timișoara și mai au două finale până la Turneul Final

Juniorii I au învins CSS Hunedoara (35-16) în primul meci al Turneului de la Timișoara (nr. returul Grupei Valoare 3) și așteaptă acum meciurile cu SCM Politehnica Timișoara (joi ora 15.20) și CSM Reșița (vineri ora 12.40).

După cum era de așteptat dacă ne uităm la rezultatul din tur (nr. 42-18 în favoarea Academiei de Handbal Minaur), juniorii noștri au obținut un avans încă din prima parte a partidei (6-2 min. 13), pentru ca la pauză diferența să fie de nouă goluri (17-8).

După reluare, antrenorii Florin Mironescu și Claudiu Clonovszki au avut posibilitatea să facă schimbări în echipă pentru pregătirea următoarelor meciuri. Meciul s-a încheiat cu 35 la 16 în favoarea Academiei de Handbal Minaur.

În această etapă, CSM Reșița a reușit surpriza și a învins Potaissa Turda cu 36 la 34, în timp ce SCM Politehnica Timișoara a învins la scor pe LPS Târgu Mureș, 51-15. Pe lângă meciul nostru cu Timișoara, astăzi se mai dispută meciurile CSM Reșița – LPS Târgu Mureș și AHC Potaissa Turda – CSS Hunedoara.

SCM Politehnica Timișoara conduce în continuare în clasamentul Grupei Valoare 3 (20 puncte), fiind urmată de Academia de Handbal Minaur (19 puncte) și AHC Potaissa Turda (17 puncte). CSM Reșița cu 16 puncte speră și ea la un eventual loc 3 care să ducă la Turneul Final.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac