Junioirii III au obținut o victorie spectaculoasă cu CSS2 Baia Mare!

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat la scor partida de pe teren propriu cu CSS2 Baia Mare, scor 52 la 7, după ce la pauză juniorii noștri aveau un avantaj de 26 de goluri, scor 29-3.

Cu această victorie, Academia de Handbal Minaur are de departe cel mai bun atac din această serie, având 151 de goluri marcate după trei jocuri (medie 50,3 goluri/meci!).

Academia de Handbal Minaur a început bine partida, marcând primele 16 goluri, CSS2 Baia Mare marcând primul gol abia în minutul 15. Până la pauză, juniorii noștri și-au mărit avantajul și au intrat la cabine cu scorul de 29-3. La fel ca și în prima repriză, Academia de Handbal Minaur marchează primele zece goluri ale actului secund, ducând scorul la 39-3. Până la final, Academia de Handbal Minaur a ajuns la un avantaj de 45 de goluri, scorul fiind 52 la 7.

Cu această victorie, Academia de Handbal Minaur se instalează provizoriu pe prima poziție a clasamentului, având cinci puncte după trei meciuri și un golaveraj +100. Doar o victorie a celor de la Alpha Oradea în deplasarea de la LPS Satu Mare o pot detrona pe Academia de Handbal Minaur din fruntea clasamentului la sfârșitul acestei etape.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca tot cu o echipă din Baia Mare, respectiv CS Extrem.

Academia de Handbal Minaur – CSS2 Baia Mare 52-7 (29-3)

Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”

Au arbitrat: Jessica Debreczeni – Paul Oargă

Academia de Handbal Minaur:Pașca, Borcuți – Indrecan (8 goluri), Paul (8), Astalas (7), Buciuman (6), Cioclu (6), Hauler (5), Pop (3), Vasoc (3), Chiș (3), Boitor (2), Ghibirdic (1), Horotan. Antrenor: Claudiu Clonovszki

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac