Jucătorii Academiei de Handbal Minaur au marcat 4 goluri pentru naționala de tineret

Trei jucători ai Academiei de Handbal Minaur au fost convocați la naționala de tineret a României. Este vorba de Bogdan Stoean, Tudor Botea și Robert Nagy.

În această acțiune a echipei naționale au fost stabilite două amicale împotriva Israelului, după care sunt programate preliminariile Campionatului European, în Portugalia.

În primul meci amical împotriva Israelului, Bogdan Stoean a marcat trei goluri, în timp ce Tudor Botea a marcat un singur gol. Astăzi, 1 aprilie, echipa națională va mai juca un meci împotriva Israelului, începând cu ora 19:00.

Pe 6 aprilie este programată deplasarea echipei naționale de tineret în Portugalia, acolo unde aceasta va întâlni Slovenia, Estonia și țara gazdă în preliminariile Campionatului European.

Bogdan Stoean, Tudor Botea și Robert Nagy nu sunt singurii sportivi ai Academiei de Handbal Minaur convocați la loturile naționale. Cristian Niculai, împreună cu Călin Căbuț și Adrian Dedea participă alături de naționala de juniori la un stagiu de pregătire în Sfântu Gheorghe, după care vor juca meciuri amicale împotriva Serbiei. Bogdan Dobra se află la Sighișoara cu naționala de cadeți pentru o perioadă de pregătire, după care va disputa jocuri internaționale, iar Teodor Buciuman, Rareș Pop și Alexandru Cociotă sunt la Sfântu Gheorghe într-o tabără în vederea formării noului lot național de cadeți.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac