Jucăm doar finala mică

Academia de Handbal Minaur a pierdut șansa de a lupta pentru medalia de aur în Campionatul Național de Juniori I după ce a fost învinsă de CSM București cu 29 la 23. A fost un meci dominat de la început până la sfârșit de CSM București, care a condus cu 14-8 la pauză.

Am început partida surprinși de o apărare agresivă a CSM-ului și echipa bucureșteană a avut trei goluri în avantaj încă din primele cinci minute (scor 0-3). Ne-am apropiat în dese rânduri la un singur gol, însă fără a putea mai mult. Pe finalul primei reprize, CSM București a reușit să rupă din echilibru și s-a distanțat la șase goluri la pauză, scor 14-8. O bună parte a reprizei secunde s-a păstrat diferența înregistrată la pauză. În ultimele zece minute ale jocului am reușit să ne apropiem la trei goluri și eram “pe val”, însă a urmat o eliminare de de două minute și împreună cu două ratări în atac, totul s-a rupt. Scor final 29-23 în favoarea bucureștenilor.

În finala mare a campionatului, CSM București va întâlni pe SCM Timișoara, formație ce a trecut în semifinală de LPS Piatra Neamț cu 33 la 26. Academia de Handbal Minaur va lupta pentru medalia de bronz cu LPS Piatra Neamț mâine începând cu ora 11.00

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac