Joi și vineri, Sala “Ecaterina Both” din Satu Mare găzduiește faza semifinală la juniori IV

După ce săptămâna trecută s-au clasat pe locul trei la faza pe euro-regiune, juniorii IV se află acum în fața turneului semifinal, care va avea loc mâine și vineri la Satu Mare în Sala “Ecaterina Both” a Liceului cu Program Sportiv.

Turneul Semifinal va avea aceeași desfășurare precup faza pe euro-regiune, două grupe de câte patru echipe. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica la Turneul Final. Academia de Handbal Minaur a fost repartizată în grupa A, alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, AHC Potaissa Turda și CSS Reghin. Din grupa B vor face parte Transilvania Brașov, Alpha Oradea, Sporting Ghimbav și Atletik Satu Mare.

Între timp, CSS Reghin a anunțat că nu se va prezenta la competiție, iar Academia de Handbal Minaur a avea parte mâine de un singur joc, cu Szejke Odorheiu Secuiesc (ora 15.00). Vineri, juniorii IV vor juca de la ora 11.00 cu AHC Potaissa Turda. Partidele pentru stabilirea clasamentului final se vor juca tot vineri, de la ora 14.00 (finala mică), respectiv 15.00 (finala mare).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac