Jocuri în deplasare pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur

Acest sfârșit de săptămână programează jocuri în deplasare pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur. Juniorii I vor juca la Timișoara, juniorii II la Turda, în timp ce juniorii III vor fi considerați oaspeți în disputa cu CSS2 Baia Mare.

Primii care vor juca sunt juniorii III, aceștia fiind considerați oaspeți în disputa cu penultima clasată CSS2 Baia Mare. Partida va avea loc sâmbătă 3 martie în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” începând cu ora 13:00.

Derby-ul seriei H la juniori II va avea loc la Turda, Academia de Handbal Minaur întâlnind Potaissa din postura de lider (31 puncte în 12 meciuri). Potaissa Turda ocupă poziția secundă cu 28 de puncte acumulate în 12 meciuri. Partida se va juca duminică 4 martie începând cu ora 12:30 în Sala Gheorghe Barițiu din Turda.

Juniorii I vor juca în Divizia A pentru CS Minaur II în deplasare la CSU Politehnica Timișoara duminică 4 martie începând cu ora 12:30. Echipa secundă a Clubului Sportiv Minaur ocupă locul patru după 11 meciuri, având 16 puncte. Politehnica se află pe locul opt cu 13 puncte.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac